Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Kasım 2011 Perşembe

Hayatınızdaki insanlara kendinizi ifade edin



Etrafımızdaki Kişilere söylemek istediklerimizi, ima etmek yerine tam olarak söylediğĩmizde, yanlış anlamalara izin vermemiş oluruz.   İma etmek yerine, tam olarak ne hissettiğĩmizi, ne düşündüğünüzü söylediğĩmizde,  etrafımızdakilerle daha kolay bir iletişim kurmuş oluruz.
Kızgın olduğumuzda, kızgınlığın altında yatan asıl neden,  BİZİM ÜZGÜN  olmamızdır.   Bağırıp çağırmak yerine, üzüntünüzü ve neye üzüldüğünüzü direkt olarak ifade etmeyi deneyin.   Bu, tartışma yerine uzlaşmayı getirecektir.  
Bunun yanında vücudumuz üzüntüyü, ağlayarak deneyimler.
Üzüldüğünüzde, oluşan enerjinizi içinizde tutarak, enerji alanınızda size zarar verecek enerji blokları oluşturmayın. Etrafınızdakiler ağlamanızı susturmaya çalıştığında, onlara "hey üzgünüm ve ağlamam doġal" şeklinde öğretici olun. Hislerimizi ağlayarak veya gülerek ifade etmek, insan olarak sahip olduğumuz en muhteşem hazinelerden biridir. Bu bedenimiz ve enerji sistemimizin bir harmonisidir. Ağlamak kendine veya birilerine acınacak durum değil, vücudumuzun duygularımıza olan tepkisidir. Sahip olduğumuz bu muhteşem sistemi, doyasıya kullanmayı ihmal etmeyin. Ağlamanız gerektiğĩnde doyasıya ağlayın, gülmeniz gerektiğinde ise doyasıya gülün!!
Yani doyasıya İNSAN olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder