Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Ocak 2012 Pazartesi

Kendi Sesinizi Duyuyor musunuz?


Geçmişte yaşarken, gelecekteki beklentilerinize odaklanmışken, duygusal ve zihinsel yüklerinizi taşırken,günlük yaşamdaki karmaşanın içinde kaybolmuşken, kendi yükleriniz yetmezmiş gibi çevrenizdekilerin yüklerini de taşıyorken, bırakılması gereken alışkanlıklarınızın içinde kaybolmuşken, kendi dışınızda beslendiğiniz insanların,şeylerin farkında değilken, günlük yaşamınızdaki düşünce, duygu ve her türlü ifade şeklinizin farkında değilken, KENDİ SESİNİZİ DUYABİLİR MİSİNİZ?
Kendi Sesinizi Duyuyor musunuz?
Kendi Sesinizi Duyuyor musunuz?
İnanç sistemlerinizi, aileden öğrendiğiniz davranış kalıplarınızı, şeyler sanki başınıza geliyor gibi yaşamınızın sorumluluğunu almayışınızı, kendinizden kaçıyorken kaçmıyormuş gibi yapışınızı, nelerden beslenip neleri beslediğinizi, dengeden çıkmış duygularınızı, özgürleşmenizin önündeki tek engelin KENDİNİZ olduğunu FARK EDEBİLİR MİSİNİZ?
Kendinizi ararken boyutlararası varlığınıza ulaşmak için, insan yanınızı ve günlük yaşamınızı görmezden gelerek, bilinçte genişlemenin mümkün olacağını mı düşünüyor sunuz? Günlük yaşamdaki insana bakamıyorken, sınırsız benliğinize açılmanız mümkün değildir. İnsan yanınızıı tüm halleriyle ama gerçekten kucakladığınızda, boyutlararası olmak ve bilinçte genişlemek, hayatı hissederek yaşamak sonuç olarak ortaya çıkar.
Sonuca ulaşmak için, önce neden ulaşamadığınızı açık yüreklikle görmeye cesaret etmek gerekir. Hayatta kendimizle olan ilişkimizin sonuçlarını yaşamaktayız. Gerçekten özgürleşmek istiyorsanız, bu sonuçların nasıl ve neden ortaya çıktığının FARKINDALIĞI kaçınılmazdır.

Özlem Yavuz Gül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder