Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Ocak 2012 Çarşamba

Muhteşem bir film önerisi; The Celestine Prophecy


9 maddelik “Celestine Anlayışları” : Bu öğreti M.Ö. hüküm sürmüş Maya ve İnka tapınaklarında yapılan arkeolojik kazılar sonucunda bulunmuş, Amerika ve Avrupa’da yayılmaya başlayan yeni bir öğreti.

1. Tesadüflerin, eşzamanların ve karşılaşmaların aslında hep bir nedeni olduğunu, gizemlerle dolu bir dünyada yaşadığımızı keşfediyoruz.
2. Bu gizemin farkına vardıkça, dünyaya farklı bir gözle bakmaya başlayacağız. Enerjiden oluşan kutsal bir dünya olarak.
3. Etrafımızdaki herşeyin kaynağının ilahi enerji olduğunu görüp anlamaya başlayacağız.
4. Bu perspektifle insanların aslında kendisini hep tehlikede ve bu kutsal kaynaktan kopuk hissettiklerini göreceğiz. Birbirlerini kontrol etmeye çalışarak, birbirlerinin enerjilerini almaya çalıştıklarını da. Çatışmanın kaynağı budur.
5. Çözüm, kutsal enerjiyle kişisel bağlantı kurmak, içimizi sınırsız enerji ve sevgi dolduracak gizemli dönüşümü yaşamak, bu deneyimimizin farkındalığımızı arttırmasıyla da bizleri yüksek benliklerimizle buluşturmasından geçmektedir.
6. Bu farkındalıkla, kontrol etme arzularımızı serbest bırakacağız ve misyonumuzu, burada olma nedenimizi keşfedeceğiz. Burada insanlığın tekamülü ve yeni bir gerçeklik seviyesine taşınması için bulunmaktayız.
7. Bu görevin gerçekleşmesi esnasında sezgilerimizin bize yol göstereceğini ve olumlu düşündüğümüz sürece kapıları bizlere açacak tesadüfler akışının gerçekleştiğini göreceğiz.
8. Yeterince kişi bu tekamül sürecine girdiğinde, karşılaşmalarında, birbirlerinin yüksek benliklerine enerji yolladıklarında, bedenlerimizin daha yüksek farkındalık ve titreşime doğru tekamül ettiği yepyeni bir kültür yaratmış olacağız.
9. Bu şekilde BIG BANG’den beri yaşamın temel amaç yolculuğunda yer almış oluruz. Bedenlerimizi enerjiyle doldurmak… taa ki dünyada yaşayacağımız cenneti görene kadar…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder